-
۲۳ دی ۹۶ ، ۰۹:۱۷ اخلاق احترام متقابل تحمل رفتارهای دیگران ۰ نظر
تعامل با افراد خودشیفته واقعاً آزاردهنده است.
بسیاری از این افراد از تاثیر کلام و رفتارشان بر دیگران کاملاً ناآگاهند. افرادی هم هستند که قطعاً میدانند چه میکنند و خون آدم را به جوش میآورند. این افراد چه از تاثیر رفتارشان آگاه باشند یا نه، در هر شرایطی باعث افزایش استرس و ایجاد بحران میشوند.
متاسفانه برخورد با افراد خودشیفته بخشی از زندگی روزمره است. فرار کردن از دست آنها تقریباً غیرممکن میباشد و اگر بخواهید شغل خود را حفظ کنید باید از پس این موضوع برآیید.
بعضی از کارهایی که افراد موفق در برخورد با افراد خودشیفته انجام میدهند عبارتند از:از احساسات خود آگاهند.
به گفته وین دیکارلو زمانی که با یک فرد خودشیفته سر و کار دارید باید فاصله احساسی مشخصی برای خود قائل شوید تا شرایط را وخیمتر نکنید. برای این کار باید به این فکر کنید که چرا چیزی شما را عصبانی میکند؛ اینکه ندانید چرا کسی شما را خشمگین میکند خشم شما را بیشتر خواهد کرد.یکی از بهترین روشها هنگام مواجه شدن با افراد خودشیفته این است که به جای تلاش برای سرکوب احساس خشم خود، تایید کنید آنها شما را عصبانی میکنند. اگر بپذیرید که عصبانی هستید شانس بیشتری برای کنترل آن دارید.
به جای خود مشکل، روی راه حل آن تمرکز میکنند.
یکی از بهترین کارهایی که میتوانید انجام دهید این است که به جای مشکل، بر راه حل تمرکز کنید. تمرکز بر مشکلات فقط شما را دلسرد و عصبانی میکند.
شما باید استاد تطبیق دادن امور شوید. اگر فرا بگیرید که به سرعت خود را با شرایط وفق دهید، مهارت حل مشکلات را در خود ارتقا میدهید. این راهکار کمک میکند که به راحتی از کنار مشکلاتی که هنگام سر و کار داشتن با این نوع افراد پیش میآیند، گذر کنید.میبخشند اما فراموش نمیکنند.
لازم است این حس منفی که رفتار دیگران موجب رنجش شماست را کنار بگذارید. خواه آنها افرادی آزاردهنده باشند یا رفتارشان از جای عمیقتری سرچشمه گرفته باشد، نباید به مشکل شخصی شما تبدیل شود.بخشش، مهم و اساسی است اما نباید فراموش کنید:
اگر آن شخص تلاشی برای تصحیح رفتار منفی خود نمیکند و هیچ فشاری بر او بابت تصحیح رفتارش نیست، لازم است آماده مواجهه با او در آینده باشید. هنگام برخورد مجدد با او هر چه آمادهتر باشید کمتر عصبی و هیجانی میشوید. اگر هر بار که با این رفتارهای زننده روبرو میشوید هیجانی نشوید این توانایی را کسب میکنید که با آنها منطقی و واقع بینانه برخورد کنید.میدانند که اینگونه رفتارهای ناپسند از موقعیتهای مختلفی سرچشمه میگیرند.
رفتارهای خودپسندانه عوامل مختلفی دارند. در پارهای از مواقع اینگونه رفتارها ناشی از احساس کمبود و عدم کفایت است. بعضی افراد وقتی احساس میکنند به حد و جایگاه مطلوب نرسیدهاند با رفتارهای منفی درصدد جبران این حس برمیآیند.سایر رفتارهای ناپسند میتواند جزئی از شخصیت آن فرد باشد. در برخی موارد، خودپسندی قسمتی از یک مشکل بزرگتر است. وظیفه شما این نیست که در نقش یک درمانگر برای او ظاهر شوید. اما بهتر است درک کنید که ممکن است شرایط بدی پشت اینگونه رفتارها وجود داشته باشد که شما از آنها آگاه نیستید.
تعامل با افراد خودشیفته مشکل است. اما اگر بتوانید طوری با آنها در ارتباط باشید که اجازه ندهید شما را دلسرد و افسرده کنند، این مشکل آسان خواهد شد. جان سی مکسول میگوید “رهبران باید به اندازهای به دیگران نزدیک باشند که بتوانند با آنها ارتباط برقرار کنند و آنان را درک کنند و فاصله ی خود از بالا با آنها را به گونهای حفظ کنند که به آنها انگیزه دهند.”
هنگام برخورد با موقعیتی دشوار که شخصیتی منفی باعث آن شده است یادتان باشد که نفس عمیقی بکشید و کمی صبور باشید.
برگرفته از: www.lifehack.org
۱۳۲ ** بیاناتی**
درباره من
با نام و یاد پروردگار
باسلام و عرض ادب و احترام محضر شما بازدید کننده محترم
هدف از طراحی این وبلاگ پاسخ به پرسش مهر 18ریاست محترم جمهور اقای دکتر حسن روحانی می باشد. امیدوارم که با خواندن این مطالب بهره کافی از این وبلاگ را ببرید.
طبقه بندی موضوعی
- اخلاق (۲۵)
- احترام متقابل (۱۶)
- انتقادپذیر بودن (۸)
- پرسش مهر18 (۷)
- احادیث و روایات (۶)
- مقالات (۲)
- اخلاق در مدرسه چگونه است (۳)
- تحمل رفتارهای دیگران (۱۶)
آخرين عناوين
- احترام گذاشتن به دیگران نشانه عظمت وبزرگی
- اخلاق در نهج البلاغه
- هنجارشناسی «احترام» در قرآن
- تحمل تفاوتها را چگونه به فرزانتان آموزش دهید؟
- مثبت بیاندیشید تا زندگی موفقی داشته باشید
- ملاک های کلی اخلاق اجتماعی
- چگونه در محل کار موفق باشیم؟
- افراد موفق چگونه با افراد خودشیفته برخورد می کنند؟
- روشهای کسب احترام در محیط کار
- اهمیت نفوذ کلام و فن بیان در زندگی
آرشيو
- اسفند ۱۳۹۶ (۲)
- بهمن ۱۳۹۶ (۳)
- دی ۱۳۹۶ (۶)
- آذر ۱۳۹۶ (۱۰)
- آبان ۱۳۹۶ (۸)